EUROOPPAPÄIVÄNÄ 4.5.2024 OIKEUTTA PYYTÄMÄSSÄ

Toukokuun 4 päivänä 2024 Helsingin Narinkkatorilla vietettiin Eurooppapäivää ja Kansallinen Kokoomus r.p. avasi Eurovaalikampanjan. Eurooppapäivässä puhui aluksi komissaari Jutta Urpilainen.


Kokoomuksen kannattajia tapasi pääministeri Petteri Orpo jolta pyysin kirjallista ja perusteltua vastausta hänelle myös henkilökohtaisessa tapaamisessa 24.8.2023 jätettyyn, hallintolain mukaiseen laillisuusvalvontakanteluun siitä, mitä pääministeri aikoo tehdä, jotta poliisin, verohallinnon, ulosottolaitoksen ja syyttäjälaitoksen perheeseemme ja hallitsemiiimme yhtiöihin kohdistuvat lakien vastaiset virkamiestoimet, lakien vastaisesti määrätyt ja perityt verot sekä lakien vastaisista toimista aiheutuneet kustannukset, menetykset ja vahingot sekä mainetta ja kunniaa loukkaavat, kärsimystä aiheuttavat teot korvataan sopimalla, ei julkisella vahingonkorvausoikeudenkäynnillä.

 Suomea vaivaasta rakenteellisesta korruptiosta ja  rikollisesta virkavallan väärinkäytöstä keskustelin useiden europarlamentaarikkojen, nykyisten kansanedustajien ja myös uusien euroedustajiksi hakevien ehdokkaiden kanssa. He kaikki olivat sitä mieltä, että Suomen olisi noudatettava ihmisoikeussopimusta, EU-direktiivejä ja Suomen  perustuslakia mutta eivät osanneet sanoa miten pitää toimia, kun ylin valtiojohto ja ylin virkamiehistö ei noudata lakeja vaan rikkoo niitä?

 Kokenut euroedustaja Henna Virkkunen on tuttu jo 2015 vuodesta ja kehottaa jatkamaan  taistelua kunnes lainmukainen ratkaisu löytyy ja virkamiesten virheelliset teot tutkitaan ja korvataan. 

                                        

Ruotsalaisen kansanpuolueen koju oli hiljainen, onkohan puolue alistunut menettämään paikkansa vaikka 8 v oikeusministerinä toiminut puheenjohtaja pani itsensä likoon?

Kuvassa hymyilevä ministeri Sari Multala kuunteli hyvin vakavana asiaani, että valtioneuvoston pitää vastata laillisuusvalvonnasta esitettyihin  kysymyksiin jos Suomen halutaan vähimmässäkään määrin voivan uskottavasti esiintyä ns. "oikeusvaltiona".

Sosialidemokraattien Maria Guzenina myötäili, että perustuslakia pitää Suomessa noudattaa mutta kun virkamiehet eivät sitä tee, niin  ei hän osannut sanoa mitä sitten pitäisi tehdä?

                                                        
Kokoomuksen kansanedustaja Atte Kaleva sanoi, että on hyvä kun rehellinen kansalainen tulee tapaamaan ja esittää asiansa. Tapaaminen aina elävöittää ja kun on oikealla asialla niin asian puolesta on syytä taistella.            

Mika Aaltola löysi taakseen puolueen, hän muisti tapaamisemme presidentin vaalikampanjan aikana ja kannusti jatkamaan taistelua jotta virkamiesten väärät teot saadaan tutkintaan ja oikeus voittoon!

                                                        
Sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Lindtman, joka on jo vuosien ajan ollut tietoinen asiaamme liittyvästä epäillystä virkamieskorruptiosta ja lakien vastaisista virkamiestoimista kannusti myös taistelemaan virkamiesrikoksia vastaan.

                                                     

Tuore kansanedustaja Pekka Toveri tavoittelee paikkaa Brysselin koneeseen isänmaallisena suomalaisena ja sotilaallisena asiantuntijana. Hän on aina noudattanut työssään lakeja eikä voi hyväksyä lakien eikä työnsääntöjen rikkomista, teki sen sitten mikä tahansa verovaroilla elävä taho.

                                                    

Kokenut toimittaja, tuore kansanedustaja Susanna Päivärinta hakee jo euroedustajan paikkaa, jotta voisi nostaa esille sekä Euroopan että Suomen kannalta isompia asioita kuin näpertely joka lisää byrokratiaa ja kustannuksia eurooppalaisille yhtiöille ja kansantalouksille. Esitin hänelle toiveen, että kysyisi miten Björn Wahlroos suhtautuu Suomea hallitsevaan rakenteelliseen korruptioon ja virkavallan väärinkäyttöön, joista aiheutuu jopa 20% kustannus julkisiin menoihin? Jospa kuultaisi kommentointia?
                                                     

 Valtiotieteiden tohtori Aura Salla on työskennellyt Brysselissä joten kokemusta ja yhteyksiä on jos hän valituksi tulee. Korruptio ja virkavallan väärinkäyttö ei kuulu hänenkään valtio-oppiinsa mutta jos ylin valtiojohto ei halua lakeja noudattaa niin vahva taistelu lakien mukaan voi joskus tuottaa tulosta?

                                                    

Eduskunnassa tapahtuneen kohtaamisemme muisti Jarmo Limnell, mutta ei keksinyt keinoa vaikuttaa virkavelvollisuuksiaan rikkovia virkamiehiä vastaan, neuvoi vain jatkamaan taistelua periksi antamatta vaikka yhteiskunnassa vaikuttaa myös sellaisia voimia jotka ajavat muiden kuin suomalaisten etuja.
                                                           
                                                        

Suomen keskusta r.p ja Vihreä liike r.p. näyttivät uskovan saavansa haluamansa kannatuksen ilman isompaa markkinointia tai nimekkäiden ehdokkaiden esiintymistä toreilla?

Vasemmistoliiton kojulla en tänään havainnut apulaiskaupunginjohtaja Paavo Arhinmäkeä joka yleensä näyttäytyy, viimevaiheissa jopa punalippua liehutellen?

Oikeuden pyytäminen jatkui sunnuntaina 5.5.2024 Hakaniemen maalaismarkkinoilla, missä pyysin jälleen SDP:n kokenutta europarlamentaarikkoa Eero Heinäluomaa tehostamaan työtään EU:n korruption vastaisessa työryhmässä. Jospa Brysselistä jossain vaiheessa katsottaisi myös Suomen suuntaan ja EIT langettaisi tuomioita Suomen julkisen hallinnon suorittamista lakien rikkomisista?

                                             

Kansanedustaja Susanne Päivärinta oli taas ahkerasti hankkimassa kannatusta joten kannateltiin hetki yhdessä toiveiden ämpäriä Brysseliin pääsemiseksi ja lakien mukaisen oikeuden toteutumiseksi.

        https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKbXPZ3oU_BPPFSYI4T2MmIXwpR_LKzStIBb4ZswM941uq0emSpffVT49nFj0gzADkXmUosGCn1i71hBYNtopCHOkRxrWCFJtu5wcDs2FEzc1DDPnMorf1EVteu06_S4piIY2-nvjhiq986g4KU8Pvs5_0pd6g9xpTqSOw_yiWc5U04EN2vVaNMjGP75Do/s1662/IMG_2528.JPG


Paikallispoliitikko Risto Rautava muisti ja tunnisti heti mutta totesi ettei laillisuusvalvonta erityisesti valtiojohdon ja ylimpien virkamiesten osalta kuulu hänen tontilleen. Mietti kyllä, että eihän se ole oikein kun  lait eivät toimi eikä niitä valvota kuten pitäisi. Voimme vaan kuvitella miten paljon korruptio, vallan väärinkäyttö ja hämärä rahanpesu julkisissa hankkeissa Helsingissä verovaroja kuluttaa?

                                         

Torimatkalla osui silmiin mielenkiintoinen havainto edellisen vasemmistoviisikkohallituksen hankkeesta "Työkanava" joka n. vuodessa tuhosi yli 1,5 miljoonaa euroa, pääasiassa johdon palkkoihin ja vuokriin ja sai osa-aikaisesti työllistettyä 17 henkilöä?  Sijainti Hakaniemessä Korkeimman Hallinto-oikeuden vieressä saattaisi viitata kytkyihin ja koplauksiin ellei uskoisi, että "Suomi on oikeusvaltio, voitte luottaa siihen " kuten  aiempi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson lausui kun Eduskunnassa häneltä kävimme lakien mukaista oikeutta pyytämässä..

                     

 Jos niin sanotut oikeudenvalvontaelimet eivät toimi vaan osallistuvat virkamieskorruption ja virkavallan väärinkäytön suojelemiseen ja rikosten salaamiseen - tai suorastaan kieltäytyvät käsittelemästä lakien vastaisesti tehtyjä "harmaan talouden viranomaisyhteistyön tehostettuja kommandoiskuja" sekä iskujen tuottaman virheellisen materiaalin perusteella kirjoitettuja verotarkastuskertomuksia, kuten esim. VETAUVT2012T323 niin turvallista on silloin poliisien, verotarkastajien, ulosottajien ja syyttäjien sekä konkurssijuristien valita putsattavia kohteita, takavarikoida yhtiöiden ja osakkaiden varallisuus, myydä alihintaan suljetuissa piireissä ja saada makeat bonukset ja vielä ylennykset ja kunniamerkit ylimmiltä esimiehiltä ja valtiojohdolta?

Mutta   mikä on kansanedustajien ja ylimpien virkamiesten todellinen kiinnostus korjata Suomea hallitseva korruptio ja virkamiesrikollisuus nykyisistä Potemkinin  ja Putinin kulisseista länsimaisen demokratian mukaan toimivaksi järjestelmäksi ? Fokusointia englanniksi:

Structural corruption and criminal abuse of power in the activities of public authorities is being investigated all over the world, and convictions are expected, although usually politicians and their favored party-loyal officials jointly reject the investigation of crimes and abuses.

The administrative complaint submitted to the Supreme Administrative Court KHO officials do not want to present a single memo about the illegal taxes imposed on the basis of the VETAUVT2012T323 tax audit report prepared in violation of the laws and the "hidden dividends" invented by the tax official is an excellent example of how the raven does not peck the raven's eye. 

The official manhunt that has been going on for more than 13 years, in which the police, tax officials, bailiffs, prosecutor Sari Aho, Vantaa prison judges, Pension Security Center officer Teija Lääveri and other officials acting in the form of an entire organized criminal chain, including their superiors and the so-called "law enforcement" relying on the official authority and discretion given by the Tax Administration, the Police, the Bailiff's Office, the State Prosecutor's Office, the Helsinki Administrative Court and the Supreme Administrative Court have, acting together, violated the human rights of our families, the right of our companies to conduct legal, honest business, can be considered "the usual story", where the truth, evidence, witness statements and expert statements have no meaning when public officials do not want to be caught in corruption, abuse of power, maybe even criminal activity?

If a tax inspector who confesses to illegal acts in a district court hearing is not subject to investigation, if the police officer who ordered a commando raid on a retirement home is not subject to investigation when his superior protects him and after promotions gives a statement in the name of the highest police authority that everything went right and no crimes were committed, then ordinary honest people state that the it's good that in the butler's kingdom, nothing but suicides of the innocent have been seen yet, and no airplanes from the windows anyway?

Administrative complaints have also been submitted to Prime Minister Petteri Orpo, Finance Minister Riikka Purra, Justice Minister Leena Mere and Interior Minister Mari Rantanen. According to the Administrative Law, the complainant must receive a written reasoned decision in the case, the same also applies to the Supreme Administrative Court.

Is it possible that in the second round of the ongoing presidential election, the "rule of law" will come to the fore, which is something that members of the Finnish elite and political elite like to repeat. During the spring, several lawsuits are starting which prove that in real life Finland is more of a criminal state and especially in the tax administration, police commando activities and financial crime cases of the prosecutor's office, even billions worth of honest activities have been destroyed and perhaps hundreds of millions have ended up in the dark economy and close to power circles through the skillful manipulation of bankruptcy lawyers? There is a lot of work, let's hope the ministers can cope, and the next president! 







Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?