Valtiovarainministeriltä odotetaan kirjallista ja perusteltua lausuntoa Verohallinnon virheellisten ja lakia rikkovien perättömän muistion, aiheettoman rikosilmoituksen, lakeja rikkoen laaditun verotarkastuksen sekä lakeja rikkoen kirjoitettujen verotuspäätösten osalta.


 Valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Juha Majasen esitettyä päätöksen, että Verohallinto perustaa päätöksensä lakien vastaisesti laadittuuun, perättömiä väittämiä ja virheellisiä, keinotekoisia  verotuslaskelmia esittävään tarinaan VETAUVT2012T323 ja että lakien vastaiset verotuspäätökset tehtiin jo joulukuussa 2012..helmikuussa 2013, paljastui se tosiasia, että Verohallinto rikkoi törkeästi ja tahallisesti usean vuoden ajan ihmisoikeuksia, Suomen perustuslakia, Verotusta koskevia lakeja, verotarkastusta koskevia määräyksiä sekä tietysti EU-asetuksia, EU-direktiivejä jotka koskevat elinkeinovapautta, verotusta, verotuksen valvontaa ja viranomaistoimintaa yleensä.

Verottaja teki lakien vastaiset virheelliset verotuspäätökset keksityistä veroista ja keksityistä peitellyistä osingoista ennenkuin Verohallinnon itsensä aloittamat perättömät väitteet veropetoksista, kirjanpitorikoksista, vakuutusvelvollisuuden laiminlyönneistä, väärennettyjen veroilmoitusten jättämisestä ja veroilmoitusten jättämisen laiminlyönneisstä oli tutkittu tai perättömät väitteet oli käsitelty oikeudessa.

Verohallinnon, poliisin, syyttäjälaitoksen keksimät perättömät, keinotekoiset ja keksityt väitteet ja syytteet hylättiin Vantaan käräjäoikeuden tuomiolla 27.11.2015 ja tuomio sai lainvoiman  27.12.2015 kun mikään osapuoli ei valittanut tuomiosta.

Jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin lakien vastaiset virkamiesten teot olisi peruttu ja purettu mutta kun Suomi on valtiosiosialistinen virkamiesvaltio niin Verohallinto, poliisi ja syyttäjälaitos eivät halunneet tunnustaa tekemiään virheitä ja korruptoitunut hallintojärjestelmä ja ns. oikeudenvalvonta on estänyt tutkinnat epäillyistä virkavelvollisuuden rikkomisista, perättömien ilmiantojen , vääristeltyjen  laskelmien ja jopa maksettujen verojen salaamista, jotta lakeja rikkova "harmaan talouden tehostetun viranomaisyhteistyön tehoisku" pysyisi salassa eikä lakeja rikkoneiden virkamiesten toiminta nousisi julkisuuteen.

Virtasen perhe haluaa, että lakeja rikkovat virkamiehee saavat samaa oikeutta mihin rehellinen ja lakien mukaan toiminut perheemme joutui perättömien ilmiantojen ja totuutta vääristelevien virkamiestekojen johdosta. 

Kaikissa Suomen ns. oikeudenvalvontavirastoissa on täydellinen materiaali mutta virastot ovat haluttomia tutkimaan väärien tuomioiden purkamispyyntöjä, KHO suorastaan ylvästelee sillä, ettei mitään uutta ole esitetty eikä asia ole KHO:n neuvosten mielestä mitenkään merkityksellinen tai tärkeä?

Jos tärkeää ei ole se, että absoluuttista pakottavaa valtaa käyttävät virkamiehet vangitsevat aiheettomasti, takavarikoivat perusteettomasti, tuhoavat liiketoimintaa julkistamalla perusteettomia epäilyjä ja määräävät lakien vastaisesti keksittyjä veroja niin mikä sitten on merkityksellistä rehellisen ihmisen kannalta oikeudenvalvontaa pyydettäessä?

Jos Verohallinto saa itse olla rikoksen tekijänä, tutkijana, syyttäjänä, tuomarina ja oikeudenvalvojana kuten asiassa VETAUVT2012T323 keksitty perätön tarina ja pitää hallussaan tai siirtää konkurssijuristeille lakien vastaisesti määrätyt keksityt maksut, verot, verojen korotukset, korot, ulosottomaksut ja määrätyt kulut ja teot ovat perustuslain, rikoslain, verotuslakien mukaan oikein niin  luultavaa on, ettei kansalaisten enemmistö näe asiaa virkamiesten tavoin?

 Lähetimme koonnoksen virheellisten tuomioiden purkamiseksi valtiovarainministerille, VM:n kansliapäällikölle ja Eduskunnan oikeusasiamiehelle. Koska he eivät näytä ladanneet tiedostoja niin julkaisemme ne sivustollamme jotta kaikki voivat tarkistaa ne tiedot, joiden perusteella perättömät ja keksityt keinotekoiset syytteet hylättiin ja käräjäoikeuden tuomio julistaa, että oli oikeus vähentää arvonlisäverot ja että pienosakkaan antama laina voidaan maksaa takaisin kirjanpidon mukaan eikä laina ole peiteltyä osinkoa kuten verotarkastja Seppo Jauhiainen kuvitteli ja määräsi.

Valitusmateriaali Suomen poliisin, Verohallinnon, Ulosoton, Syyttäjälaitoksen ja KHO:n virheellisten ja lakien vastaisten päätösten ja verotuksen kumoamiseksi expires in two days!
Recipients
kirjaamo.vnk@gov.fi oikeusasiamies@eduskunta.fi kirjaamo.om@gov.fi
32 items
Antiokia-purku-KHO-ALV-14-12-2023.pdf
395 KB
Liite 24.PDF
2.23 MB
Liite1.pdf
12.3 MB
Liite10.pdf
316 KB
Liite11.pdf
279 KB
Liite12.pdf
1.6 MB
+ 26 more

Message
Liitteenä totuuden mukainen aineisto liitettäväksi käynnissä oleviin tutkintapyyntöihin, kanteluihin ja virheellisten verotuspäätösten purkamiseen ja takavarikoitujen varojen palauttamiseen.

VM:n kansliapäällikkö Juha Majasen virkavastuullaan tekemä päätös paljasti, että perättömän muistion ja totuuden vastaisen rikosilmoituksen tehneet sekä virheellisen VETAUVT2012T323 kirjoittaneet verovirkailijat ovat nauttineet esimiestensä, verohallinnon johdon, poliisin, syyttäjälaitoksen ja korkeimman hallinto-oikeuden suojelua eikä perustuslain, rikoslain, VML:n pykäliä, asetuksia ja säädöksiä rikkonutta verotusta ole haluttu korjata lakien mukaan vaikka kaikki poliisin, verohallinnon ja syyttäjän perättömöt väitteet, syytteet ja vääristellyt verotuslaskelmat hylättiin verottajan alulle panemassa aiheettomassa rikosoikeudenkäynnissä.

Toivomme asian pikaista käsittelyä lakien mukaan, 14 v virkamiesten virheellisen toiminnan vuoksi kärsien ja miljoonien vahingot kokenut perheemme odottaa lakien mukaista oikeutta, emme tyydy tyhjiin papereihin joita KHO löhettää kun pyydetään esittelijämuistioita ja diaariaa asian käsittelystä.

Liite 19 sisältää käräjäoikeuden äänitallenteet ja aineisto on toimitettu kaikille viranomaisille erillisellä muistitikulla, joten se jätetään nyt pois. Blogisivustolla
virtasenperheenoikeustaistelu.blogspot.com on muutama tallenne sekä soundcloud.com/keijo virtanen osoitteessa lisää.
Ystävällisesti

ANTIOKIA OY
Eeva Hepojoki

hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja, liikenteestä vastaava liikennelupien haltija

 
Keijo Virtanen 

eläkeläinen, vähemmistöosakas, varatoimitusjohtaja

 

 

 Antiokia-purku-KHO-ALV-14-12-2023%202

 

Liite 1 

Liite 2 

Liite 3 

Liite 3 a 

Liite 3 b

Liite 3 c

Liite 3 d 

Liite 3 e 

Liite 4 

Liite 5 

Liite 6 

Liite 7 

Liite 8 

Liite 9 

Liite 10 

Liite 11 

Liite 12 

Liite 13 

Liite 14 

Liite 15 

Liite 16 

Liite 17 

Liite 18 

 LIITE 19 KÄRÄJÄOIKEUDEN ÄÄNITALLENTEET, keskeiset linkissä alla

Verotarkastajan tunnustus

Liite 20 

Liite 21

Liite 22 

Liite 23

Liite 24 

Liite 25

Liite 26 

Liite 27

 

VM:n tunnustus Verohallinnon virheellisestä verotuksesta 


Verohallinnossa on useita pääjohtajia tuomittu rikoksista ja muutamia jopa erotettu? 

Sauli Niinistö oli keskeinen vaikuttaja ns. ”harmaan talouden tehostettujen viranomaisyhteistyöiskujen” toimintamallin kehittämiseksi, kumppanina Markku Hirvonen. Myöhemmin Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen hellivät ilman valvontaa toimivaa kommandotoimintaa lisärahoituksella, joka levisi verohallinnon johtajien palkkioihin ja Helsingin poliisin kalustohankintoihin, kuuleman mukaan?

Mutta rehelliset kansalaiset ja yhtiöt saivat kyytiä, Virtasen perheen kimppuun iskivät kommandot sutena, ei auttanut se, että kaikki oli tehty rehellisesti ja oikein, kommandoryhmä oli kohteen valinnut ja tehtävä oli ryöstää ja tuhota nopeasti ja estää oikeudensuojakeinojen käyttäminen ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti? 

 Kunnianarvoisa ex-verotarkastaja Tenho Tikkanen havaitsi, että verotarkastus ei ole lakien mukainen kun tarkastaja ei ole tavannut kohdeyhtiön vastuuhenkilöitä ennenkuin verottajan aiheuttaman rikosoikeudenkäynnin salissa istunnossa ja sielläkin esittäen vain totuuden vastaisesti kyhättyä, tosiasioita väärntävää tarinaansa?

 

Kynnystä lakien rikkomiselle ei ollut?


https://seura.fi/asiat/tutkivat/lieva-veropetos-sallittu-verottaja-omaksui-lepsun-linjan/


Korkea kynnys

Verohallinnon kynnys tehdä tutkintapyyntöjä on ilmeisen korkealla. Ulkopuolelta on erittäin vaikea arvioida, kuinka korkealla.

Verohallinnon ohje sanoo, että rikosilmoitus tehdään, kun esitutkintalain mukainen esitutkintakynnys ylittyy. Se tarkoittaa, että ilmoitus tehtäisiin aina, kun on syytä epäillä rikoksen tapahtuneen. Näin ei selvästikään ole.

Verohallinnon johtava lakimies Matti Merisalo on kertonut, että rikosilmoitus tehdään lähtökohtaisesti vain niissä tapauksissa, joissa rikosseuraamus olisi vankeutta.

 Katainen/Urpilainen kaudella ei toimivaltakysymys rajannut "kommandoryhmien " iskuja, tuskin toimivaltuuksia valvotaan nytkään, röyhkeimmät kirjoittavat puppua, "ei rikosta, ei tutkita", "ainahan voitte valittaa, jos teitä on mielestänne kohdeltu väärin", "virkamiehellä on  harkintavalta ja sitä voi käyttää ilman rajoitteita", "syyttäjällä ei ole totuudessa pysymisen velvoitetta"  ja monia muita sloganeita käyttävät fasismia haarjoittavat itsevaltaiset virkamiehet?

Mutta kun oli oikean puolueen kavereita, niin Verohallinnon pääjohtaja ei joutunut vastuuseen alv-keinottelusta vaikka mielenkiintoiselta vaikutti?

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2012/03/nostokonepalvelu-oy-ja-verohallituksen.html


Jyrki Kataisen ja Jutta Urpilaisen kaudella kynnyksiä tai sääntöjä ei ollut ja velkarahaa virtasi ulkomaille ja kotimaassa, valtion omaisuuttakin myytiin alihintaan ja lähipiiritalous kukoisti kaikkien puolueiden lähellä? Siitä oli Stubbin, Sipilän, Rinteen ja Marinin helppo jatkaa avatulla polulla, rahaa oli eikä kukaan valvonut virkavelvollisuuksien rikkomista verohallinnossa, poliisissa, syyttäjälaitoksessa, ulosotossa eikä hallinto-oikeuksissa kun kommandojahdeista oli kysymys?


Eikä laillisuusvalvonta tunnu vieläkään Petteri Orpon ja Riikka Purran kaudella olevan mieluisa aihe kun kysymys on selkeistä virkamiesten lakien vastaisista teoista ja vahinkojen korvaamisesta?

 

Suomi ei noudata lakejaan eikä kansainvälisiä sopimuksia vaikka Suomi on saanut erityisesti hallintovirkamiesten teoista moninkertaisesti enemmän tuomioita kuin verrokkimaat? Silti KHO ei edes anna oikeudensuojaa pyytävälle  edes mitään aineistoa virheellisten, lakeja rikkovien viranomaispäätösten purkuhakemusten käsittelystä, muistioista, esittelypöytäkirjoista eli KHO näyttää ohittavan Putinin Venäjän toimintatavat salailussa?


KHOdiariat2024


 

Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?