Suomessa hallitseva rakenteellinen korruptio ja virkavallan väärinkäyttö on oikeuslaitoksen suojeluksessa?

 Suomessa on käynnissä satoja..tuhansia oikeustaisteluja julkisen hallinnon viranomaisten lakien vastaiseksi epäiltyjä virkavallan väärinkäyttöjä, virassa tehtyjä petoksia, kavalluksia ja muita rikollisia tekoja koskien. Vaikka viranomaisten jopa vuosikymmeniä jatkuneet rikollisiksi epäillyt teot nauttivat ylimmän valtiojohdon, Eduskunnan ja Valtioneuvoston jäsenten sekä ylimpien virkamiesten ja ns. oikeudenvalvonnan suojaa, taistelevat monet pienet ihmiset vointinsa ja voimiensa mukaan nostaakseen esiin rikokset joiden avulla virkamiehet tovereineen ovat tuhonneet elämän, perheet, vieneet varat ja estäneet laillisen elinkeinotoiminnan harjoittamisen.

Eräs jo 1990 luvun loppuvuosina ilmeisesti yritystoimintaan kohdistuvaan perättömään ilmiantoon, luottohenkilön arvioituun petokseen ja kavallukseen liittyvä rikosprosessi ja sen yhteydessä massiivisen veroriidan jälkiselvittely matelee hitaasti oikeuslaitoksen prosesseissa. Asianosainen, elämänsä, yhtiönsä ja koko varallisuutensa menettänyt henkilö taistelee virheellisen viranomaistoiminnan väärien verotuspäätösten, ehdottoman vankeuden sekä alihintaisten myyntien  kumoamiseksi sekä epäillyn todellisen kavaltajan saamiseksi vastuuseen teoistaan.

Kysyessään Valtakunnan syyttäjän virastolta arviota asiassa toimivasta syyttäjästä, joka on asiassa kovin vastahankainen hyväksymään esitettyä näyttöä tuhotun yrittäjän syyttömyydestä, hän sai mielenkiintoisen vastauksen:

 

VKSV:n lausuma palauttaa yrittäjälle ja hänen tuhansille kanssakärsijöilleen mieleen Koiviston konklaavin 6.5.1992, jolloin sosialidemokraattitaustainen Mauno Koivisto järjesti kokouksen, jossa ilmeisesti kehotti Suomen oikeuslaitosten presidenttejä, neuvoksia, yliopistojen oikeustieteen professoreja sekä muita oikeudellisiin  asioihin Suomessa vaikuttajia toimimaan siten, että riita-asioissa julkinen valta, pankit ja rahoitussektorin yhtiöt voittavat aina yksityisen yhtiön tai henkilön, vaikka totuus, todisteet ja todistajat osoittavat, että pankit, vakuutusyhtiöt, poliisi, verottaja, ulosotto tai muut julkiset viranomaiset ovat toimineet virheellisesti ja lakien vastaisesti.

Yli 30 vuotta on Suomessa hallinnut korruptoitunut käytäntö, jonka mukaan oikeuslaitos ja viimeistään syyttäjälaitoksen valvonta ja muu ns. oikeudenvalvonta suojelee virkamiehiä tilanteissa, joissa heitä epäillään ja tosittein ja todistuksin osoitetaan, että väärin ovat toimineet.

Miksi Suomen ylin valtiojohto, ylin virkamiehistö ja ns. oikeudenvalvonta haluavat salata virkamieskorruption ja virkamiesmielivallan? Olen kysynyt näistä asioista useilta poliitikoilta, viimeksi sunnuntaina 7 huhtikuuta 2024 Hakaniemen torilla.

Eero Heinäluoma, joka on vastuullisessa tehtävässä EU parlamentissa nimenomaan korruption vastaisessa työryhmässä, tunnustaa että ei ole juuri tuloksia syntynyt vaikka paljon puhutaan ja tiedossa on, että korruptio kuluttaa sekä EU:n varoja että jäsenvaltioiden varoja.

 

Europarlamenttiin tähtäävä keskustalainen Katri Kulmuni, joka ollessaan valtiovarainministerinä vastasi Verohallinnon toimista ei nähnyt korruption olevan Suomessa mitenkään erityisen voimakasta. Hän ei myöskään nähnyt olleensa mitenkään edes valtiovarainministerin asemassa vastuullinen siihen, että Verohallinto virkamiehineen ja yhteistyössä poliisin, syyttäjälaitoksen ja ulosottolaitoksen kanssa ovat rikkoneet perheemme ihmisoikeuksia sekä perheen ja yhtiöiden perustuslain ja EU-direktiivien lupaamia oikeuksia. Toivomme Katrille mitä parhainta menestystä vaaleissa ja onnea koko perheelle myös Brysseliin jos matka sinne vie. Silti olisi hyvä, että kansanedustajan lupaus/vala ja erityisesti ministerin tehtävään vannottu tuomarin vala ohjaisi yksilöä ymmärtämään vastuun siitä, että ihminen joko on rehellinen tai ei ole.


Kevään aikana on mielenkiintoista seurata miten talouden alamäki, esille nousevat korruptiotapaukset sekä useiden muistelmateosten kautta esille nousevat julkisten organisaatioiden sisäpiiririkokset vaikuttavat ylimmän valtiojohdon toimintaan jos mitenkään?

VKSV:n lausuma todistaa, että edes syyttäjällä ei ole velvollisuutta pysyä totuudessa?

ONKO KENELLÄKÄÄN POLIITIKOLLA TAI VIRKAMIEHELLÄ VELVOLLISUUTTA PYSYÄ TOTUUDESSA VAI SAAVATKO KAIKKI VALEHDELLA ILMAN VASTUUTA?

Propagandaa tuotetaan ylimmän valtiojohdon suojeluksessa, uusin propagandaisku annettiin kun Orpon hallitus siunasi jälleen 2 lisämiljoonaa "harmaan talouden tehostetun viranomaisyhteistyöiskuille".

YLE PROPAGANDAA

Verohallinnon harmaan talouden iskujen  päällikkö puheli ympäripyöreitä ja VATT tutkija esitti samoin ilman mitään perusteita tai lähdeaineistoa että siunauksellisia ovat viranomaisten yhteistyöiskut täysin ilman valvontaa ja vaikuttavuusarvioita.

Sillä lailla, ei ole "oikeusvaltiota", ei "maailman onnellisinta kansaa" eikä "hyvinvointivaltiota" kun viran puolesta ja veronmaksajilta riistetyillä lakien vastaisesti määrätyillä veroilla palkkansa saavat puhuvat perättömiä YLE:n suosimina, lisää euroja saadakseen!!



 

 

Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?