Presidentin vaalien tiimoilla oikeutta hakemassa

 Tiistaina 9 tammikuuta Ilta-Sanomat järjesti presidentin vaaleissa ehdolla oleville haastattelutilaisuuden, missä ehdokkaat esittivät vastauksia kysymyksiin miten toimisivat jos heidät valittaisi presidentiksi.

Sorretun ja virkamiesten ahdistaman Virtasen perheen ja laillista liiketoimintaa harjoittavien yhtiöidemme puolesta kävin jättämässä ehdokkaille sekä paikalla olleille kansanedustajille informaatiota jo 12 vuotta jatkuneesta, lakien vastaisesta sekä epäillysti virkamiesrikoksia sisältävästä ajojahdista. Jokainen kohtaamani ehdokas ja kansanedustaja oli hyvin tietoinen asiastani, toivotti jaksamista ja ihmetteli miksi selvästi lakien vastaisia virkamiespäätöksiä ei heti alkuun,  syksyllä 2011 oikaistu tai miksi poliisi ohitti syyttömyysolettaman ja salasi maksettuja veroja ja voimassa olevia vakuutuksia?

Suomea hallitsevan korruption ja virkavallan väärinkäytön sekä oikeuslaitoksen monet ongelmat tunsi myös jokainen. Yhdessä hämmästelimme miten Suomi on vuosikymmenten aikana onnistunut valtiojohdon, virkamiehistön ja median tukemana säilyttämään melko moitteetttoman, toki viime vuosina laskevan maineen korruptiosta vapaana vaikka ehkä jopa 20% julkisten varojen käytöstä kohdistuu tuottamattomasti ja ohjautuu lahjonnan luonteisesti poliitikkojen, virkamiesten, juristien ja heitä lähellä olevien henkilöiden ja yhteisöjen ”tarpeisiin”?

Ennen vaaleja on tarkoitus pyytää kirjalliset, perustellut päätökset hallintokanteluihin jotka jätetty pääministerille, valtiovarainministerille, oikeusministerille sekä sisäministerille. Toki usea tapaamistani oli sitä mieltä, että korruptio on niin vahva etteivät ministerit vastaa vaikka laki siihen velvoittaa?  Suuri julkisuus, erityisesti Saksassa ja USA:ssa esitettiin varmaksi vaihtoehdoksi saada asiamme etenemään Suomessa?  Hassunkurinen on maailma ”oikeusvaltio” Suomessa, korruption kärkimaassa?































Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?