Verotarkastajan joulutoivotus

 Verotarkastaja Jukka Raatikaiselta tuli yllättäen 12 vuoden jälkeen Verohallinnon virallinen joulukortti 20.12.2023 klo 8,39 Eeva tyttärelle ja Keijo Virtaselle:

                                                                  Ja parempaa Uutta Vuotta!
                                                                             Terveisin
                                                                    Jukka Raatikainen
                                                            Etelä-Suomen verotoimisto 2

 Yllätys oli yhtä suuri kun 27.3.2012 klo 7.44 kotiimme Vantaalla ja Eevan opiskelijakotiin Lahdessa klo 7.44 suoritettu harmaan talouden viranomaisyhteistyöiskun kommandohyökkäys, jossa Etelä-Suomen verotoimiston ryhmällä 2 oli merkittävä osa, Jukka Raatikainen johti verotarkastajien Seppo Jauhiainen ja Päivi Mäkelän nimissä 10.10.2011 tehtyyn perättömään muistioon  liittyvää salattua "verotarkastusta" joka ei todellakaan alkanut kuten ohje on, ennakkoilmoituksella jotta yhtiön edustajat voivat valmistautua tarkastukseen sekä alkukeskustelulla jossa selvitetään mitä tarkastajat haluavat selvittää ja mitä aineistoja tarkastaa.

 Verotarkastusyksikkö 2 työohje "kommandot"

 Työohjeessa sanotaan, että viranomaisyhteistyönä ja poliisivaltuuksia ym ym vaikka Verohallinton on esittänyt että kyseessä olisi ollut tavallinen  laissa määritelty ja työohjeen mukaan toteutettava tarkastus? Ohjeissa ei mainita lainkaan, että kommandoryhmän pitää noudattaa ihmisoikeussopimusta, Suomen perustuslakia, rikoslakia, verotusta koskevia lakeja, asetuksia ja säädöksiä. Yksikön johtaja päättää kaikesta mutta?  V. 2001 oli seuraava uutinen: 

Verottajan harmaantalouden yksikön johtaja Jouko Aakko sekä kaksi hänen alaistaan saivat kukin 30 päiväsakkoa virkavelvollisuuden rikkomisesta. Syytteet koskivat neljän vuoden takaista verotarkastusta.”

Oliko sama vai eri henkilö joka teki

Helsinkiläisen verotarkastajan vanhat autokaupat ovat putkahtaneet äskettäin esiin epäiltyyn velallisen epärehellisyyteen liittyvien turvaamistoimien yhteydessä.”

Samat toimintatavat sitten jatkuivat Raatikaisen &co aikana? Lakien vastaiset samastamiset,  asiakirjojen ohittamiset ja salaamiset, sama jengi edelleen virkamiehinä?

Emme ole koskaan Jukka Raatikaista tavanneet mutta tuntuu tietysti miellyttävältä saada ystävälliseltä vaikuttava tervehdys. (Emmehän tavanneet myöskään perättömiä kirjoitellutta ja virheellisiä lukuja laskeneen sekä maksettuja veroja salannutta verotarkastaja Seppo Jauhiaistakaan ennenkuin Vantaan käräjäoikeuden istunnossa maaliskuussa 2015, ei meiltä mitään kysytty eikä kanssamme haluttu keskustella, Verohallinto on Suomessa Ku Klux Klaniin verrattavissa oleva jengi.) 

Kirjoitin vastauksena joulukorttiin samassa joulun hengessä kiitoksen ja hyvän uuden vuoden toivotuksen. Toivomme, että Jukka Raatikainen vahvistaisi nyt 12 vuoden jälkeen kaiken kirjallisen aineistomme olevan totta ja tunnustaisi VETAUVT2012T323 tarinan olevan virheellinen ja totuuden vastainen ja että kaikki sen perusteella määrätyt verot ja niistä velotut korot ja veronkorotukset perutaan ja hyvitetään Antiokia Oy:lle ja Keijo Virtaselle. Se olisi suomalaisen virkamiehen taholta ainutlaatuisen rehellinen ja rohkea teko. Onko Jukka Raatikainen rehellinen ja rohkea nyt 12 vuoden  jälkeen vai oliko joulutervehdys ylenkatseellista pilkantekoa, se jää nähtäväksi?

Vastausviestini liitteissä, 10 kpl, on luettavissa kronologinen esitys siitä miten ihmisoikeuksien, perustuslaillisten oikeuksien suoja valtiona valtiossa toimivan Verohallinnon pikkuvirkamiesten toimesta riistetään eikä mikään ns. oikaisukeino, eikä ns. oikeudenvalvonta korjaa virkavallan väärinkäyttöä kun verotarkastaja esimiehensä kanssa pysyvät keksimässään tarinassa.

Verottajan tappoisku

 Verottajan tappoisku 2

 Verottajan tappoisku 3

Verottajan tappoisku 4 

Verottajan tappoisku 5 

Verottajan tappoisku 6

Verottajan tappoisku 7-11 

Verottajan tappoisku 12 

Verottajan rikollinen ja laiton toiminta 2013

Verotilin tapahtumat 31.12.2013 

Halosen-Niinistön kausi, jolloin rakenteellisen korruption ja virkavallan väärinkäytön suojelu ja ihmisoikeuksien sekä perustuslain lupaamien oikeuksien sekä EU-direktiivien mukainen hallinto oli vain   teoreeettinen hokema valtaapitävien suista, päättyy toivottavasti pian. Viimeksi kuluneiden 24 vuoden aikana on yleinen tieto ollut, että Verohallinto on valtio valtiossa, poliisit salaavat tosiasioita, suojelevat tovereitaan sekä polttavat tositteita ja syyttäjät jättävät tutkintapyynnöt vanhenemaan, Putinin Venäjän mallit ovat toimineet tehokkaasti?

Uskaltaako seuraava presidentti avata keskustelun Verohallinnon, poliisin, syyttäjälaitoksen, ulosottolaitoksen, tuomioistuinlaitoksen korruptoituneesta toiminnasta johon saattaa liittyä hämärien kirjanpitäjien, konkurssijuristien, rahanpesijöiden toimintaa sekä pimeän työvoiman käyttöä ja ihmiskaupparikollisuutta?

Jospa hiljalleen leviävä tunnettuimmuus johtaa ihmisoikeuksien ja perustuslain mukaisten oikeuksiemme palautumiseen, viimeistään kun Eevan lapset saavuttavat täysikäisyyden, siis 16 v kuluttua? Tällä viikolla ajojahdistamme kertovaa tarinaa ovat sivustoltamme lukeneet kansalaiset seuraavasti:

 Suomi              89
Alankomaat      29
Itävalta             10
Ranska               8
Saksa                 7
Yhdysvallat       5
Ruotsi                4
Iso-Britannia     3
Kanada              2
Sveitsi               1

 

Comments

Popular posts from this blog

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?