Narinkkatorin kampanjointia 27.1.2024

 

 Jutta Urpilaisen kanssa olemme olleet yhteyksissä v. 2012 alkaen kun hän valtiovarainministerinä vastasi Verohallinnon toiminnasta ja laillisuusvalvonnasta Katainen/Urpilainen hallituksessa. Tuolloisiin pyyntöihin virheellisten ja lakien vastaisten verotuspäätösten ja verovirkailijoiden perättömien rikosilmoitusten tutkintaan saattamisesta hän ei uskaltanut käynnistää toimenpiteitä joten presidentinvaalikampanjan  tunnuslause "jotta ketään ei jätetä yksin" on toivottavasti lisännyt rohkeutta. Jos hänet valitaan presidentiksi niin on  perusteltua esittää lisäpyyntöjä jotta lakeja ja ihmisoikeuksia rikkoneita virkamiehiä tutkitaan, tuomitaan ja virkasuhteita puretaan sekä aiheutetut aineelliset vahingot ja menetykset korkoineen korvataan?

Perussuomalaisten puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purra piti Jussi Halla-ahon puolesta erittäin onnistuneen ja vakuuttavan kannatuspuheen. Riikka Purralle olemme jättäneet 2.11.2023 hallintolain mukaisen hallintokantelun johon odotetaan lainn mukaista perusteltua vastausta lähiaikoina. Presidentin vaalikampanjoissa kaikki ehdokkaat ja puolueet nostavat "oikeusvaltio" ja "oikeudenmukaisuus" käsitteet korkealla "arvoina" joten jospa Riikka Purra panee Verohallinnon rikollisia tekoja tehneitä tutkintaan ja saamme 13 vuoden odottamisen jälkeen lakien mukaista oikeutta?

Harry Harkimo kertoi kuulijoilleen, että hänen pitkän yrittäjäkokemuksensa on kertynyt paljon osaamista ja ymmärrystä jota muilta ehdokkailta puuttuu. Harkimo ei silti ole halunnut nostaa esille kampanjassaan Suomea hallitsevaa rakenteellista korruptiota ja rikollista virkamiesvallankäyttöä. Ehkä rohkeuden puute on  vaikuttanut ehdokkaan uskottavuuteen - parempaa onnea seuraavissa vaaleissa?
Perussuomalainen sisäministeri Mari Rantanen keskusteli kansalaisten kanssa ajankohtaisista asioista, rajaturva, laittomasti maahan tunkeutuvat, poliisien toiminta ja määrät kiinnostivat ja  ministeri antoi selkeitä ja asiantuntevia vastauksia tunnistaen kansalaisten huolet. Suoraan ehdotukseen siitä, että epärehelliset ja korruptoituneet poliisit pitää erottaa viroistaan ministeri yhtyi, kysymykseen aikooko ministeri vastata hänelle hallintolain mukaan tehtyyn kanteluun epäillyistä poliisien lakien vastaisista teoista asiassa Vantaalla vv.2011..2013 hän sanoi tutustuvansa asiaan annetun aineiston mukaan ja sitten palaavansa. Toivossa on hyvä elää, odotamme ministerin  toimenpiteitä jotta epäillyt poliisirikokset tutkitaan vaikka ne ehkä ovat vanhentuneita? 
Narinkkatorin yleisömäärissä Perussuomalaisten teltalla ja makkarajonossa oli väkeä jopa 4 kertaa enemmän kuin SDP:n teltalla joten jospa Jussi Halla-aho kerää huomenna ääniä jopa Suomen ennätykseen? Kokoomuksen teltan tiimoilla pohdinta oli hyvin varovaista vaikka Stubb on pitkään ollut varmana jatkajana toiselle kierrokselle menijä.
Oikeusministeri Leena Meren valtiosihteeri Teija Makkonen sanoi, että kiirettä on ja työtä paljon, kun kysyin miten ministerin vastaus hänelle esitettyyn  hallintolain mukaiseen kanteluun  oikeuslaitoksen  ja erityisesti syyttäjä Sari Ahon toiminnassa ilmenneisiin  tosiasioiden vastaisiin, keksittyihin ja keinotekoisiin syytteisiin edistyy. On mielenkiintoista nähdä, miten valtiovarainministeri, sisäministeri ja oikeusministeri yhdessä pääministerin kanssa vastaavat selvään asiaan: poliisit, verotarkastajat, syyttäjä, ulosottovirkamiehet ja hallinto-oikeuden ja Korkeimman hallinto-oikeuden tuomarit eivät tunnusta käräjäoikeuden lainvoimaisen tuomion oikeusvoimaa, jonka mukaan kaikki virkamiesorganisaatiot rikkoivat perheemme ihmisoikeuksia, Suomen Perustuslakia ja muita lakeja aiheuttaen nyt korkoutettuna yli 20 miljoonan euron vahingot, tulojen menetykset ja kustannukset. Virkamiesmielivallan aiheuttamat inhimilliset ja aineettomat vahingot eivät ole rahalla korvattavissa.



 Seuraava presidentti toimii toivottavasti rohkeasti ja rehellisesti kansalaisten puolesta rakenteellista korruptiota ja rikollista virkavallan väärinkäyttöä vastaan. Halonen-Niinistö linjan ei kansan syvissä riveissä toivota jatkuvan!  Jos Suomi olisi nykyisen eliittin ja vallanpitäjien väittämän mukaan "maailman onnellisin maa, missä elävät onnelliset ihmiset" niin  miksi tuntuu siltä, että kansa haluaa vaihtaa kaikki vallanpitäjät?

Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?