Korruption ja virkavallan väärinkäytön vastainen taistelu saa julkisuutta

World Justice Project ja EIT näyttävät seuraavan asiamme etenemistä tasaisesti, viimeisen viikon aikana sivuston lukijoita on ollut ylläolevan listauksen mukaan.

 

 Rakenteellinen korruptio ja rikollinen vallankäyttö viranomaisten toiminnassa nousee kaikkialla maailmassa tutkintaan ja tuomioita on odotettavissa, vaikka yleensä poliitikot ja heidän suosimansa puolueuskolliset virkamiehet yhteisvoimin torjuvat rikosten ja väärinkäytösten tutkinnan.

Korkeimmalle hallinto-oikeudelle jätetty hallintokantelu siitä, että Kho:n virkamiehistö ei halua esittää ainuttakaan muistiota käsittelemistään lakien vastaisesti laaditun VETAUVT2012T323 verotarkastuskertomuksen perusteella määrätyistä lakien vastaisista veroista ja verovirkailijan keksimistä "peitellyistä osingoista" on erinomainen esimerkki siitä, miten korppi ei korpin silmää noki. 

Jo yli 13 vuotta jatkuneen viranomaisajojahdin, jossa poliisi, verovirkailijat, ulosotto, syyttäjä Sari Aho, Vantaan vangitsemistuomarit, Eläketurvakeskuksen virkailija Teija Lääveri ja koko järjestäyneen rikollisketjun muodossa toimivat muut virkamiehet esimiehineen sekä ns. "oikeudenvalvonta" Verohallinnon, Poliisin, Ulosottolaitoksen, Valtakunnan syyttäjälaitoksen, Helsingin hallinto-oikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden antaman virkavallan ja harkintavallan varassa ovat yhdessä toimien rikkoneet perheemme ihmisoikeuksia, yhtiöidemme oikeutta harjoittaa laillista, rehellistä liiketoimintaa, voinee katsoa olevan "se tavallinen tarina", jossa totuudella, tositteilla, todistajan lausunnoilla ja asiantuntijalausunnoilla ei ole mitään merkitystä kun julkisessa virassa toimivien virkamiesten ei haluta jäävän kiinni korruptiosta, virkavallan väärinkäytöstä, ehkä jopa rikollisesta toiminnasta?

Jos käräjäoikeuden istunnossa lakien vastaiset tekonsa tunnustava verotarkastaja ei joudu tutkinnan kohteeksi, jos eläkeläiskotiin kommandoiskun  määrännyt poliisi ei joudu tutkintaan kun hänen esimiehensä häntä suojelee ja ylennysten jälkeen antaa ylimmän poliisiviranomaistahon nimissä lausunnon että kaikki meni oikein eikä rikoksia tehty, niin tavallinen rehellinen kansa toteaa, että meno on kun putlerin valtakunnassa, hyvä ettei vielä ole nähty kuin syyttömien itsemurhia, ei sentään ikkunoista lennätyksiä?

Hallintokantelut on jätetty myös pääministeri Petteri Orpolle, valtiovarainministeri Riikka Purralle, oikeusministeri Leena Merelle ja sisäministeri Mari Rantaselle. Hallintolain mukaan kantelijan on saatava kirjallinen perusteltu päätös asiassa, sama koskee myös Korkeinta hallinto-oikeutta.

Mahtaako käynnissäolevan presidentin vaalin  toisella kierroksella nousta esiin "oikeusvaltio", mitä hokemaa suomalaiseen eliittiin ja poliittiseen ylimystöön kuuluvat mielellään toistelevat. Kevään aikana on käynnistymässä  useita oikeusjuttuja jotka todistavat että oikeassa elämässä Suomi on enemmän rikollisvaltio ja erityisesti verohallinnossa, poliisin kommandotoiminnassa ja syyttäjälaitoksen talousrikosjutuissa on tuhottu jopa miljardien arvosta rehellistä toimintaa ja sadat miljoonat ovat ehkä päätyneet konkurssijuristien taitavan pyörittämisen kautta pimeään talouteen ja lähelle valtiaspiirejä?

Työtä on paljon, toivotaan ministereille jaksamista, ja seuraavalle presidentille !







 Julkisuus kasvaa, viimeisen viikon 17-24.3.2024 vierailijat:


Kanada
46
Suomi
19
Yhdysvallat
10
Ranska
7
Saksa
6
Alankomaat
3
Sveitsi
1
Muu
1

Päivitys 10.5.2024, viimeisen viikon vierailukäynnit, sivusto kääntää tekstit kaikille googlen tuntemille kielille sekä tarvittaessa puhuu tekstit.


Suomi
66
Alankomaat
29
Yhdysvallat
14
Ranska
13
Itävalta
10
Saksa
4
Espanja
3
Ruotsi
3
Irlanti
2
Sveitsi
1
Venäjä
1
Muu
8

Uusia lukijoita 18 toukokuuta 2024: viimeisen viikon aikana Suomea hallitseva julkisten organisaatioiden ja erityisesti oikeuslaitoksen, pakottavaa väkivaltaa käyttävien ja takavarikointia hyödyntäen oikeudenmukaiset oikeudenkäynnit estävien poliisin, verohallinnon, ulosoton ja syyttäjälaitoksen sekä ns. oikeudenvalvonnan ihmisoikeuksia, EU-direktiivejä, Suomen Perustuslakia loukkaava Suomen kansainvälistä mainetta häpäisevä toiminta nousee vähitellen julkisuuuteen ja tuomiolle?

Alankomaat
19
Suomi
18
Itävalta
10
Yhdysvallat
6
Saksa
5
Ranska
3
Ruotsi
3
Irlanti
2
Muu
2

 

Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?