Uuden presidentin arvokartan perusta

 Päättyvän Halonen-Niinistö 24 v:n korruptoituneen, vallan väärinkäytön hallinnassa edenneiden kausien jälkeen kansa odottaa parempaa. Vaalikampanjoiden aikana meedia ja kampanjaorganisaatiot nostivat esille ruokia, harrasteita, musiikkimakua ja muuta hömppää.Ainutkaan taho ei kysynyt niitä tärkeimpiä elämänarvoja joiden mukaan yksilö käyttäytyy ja toimii. Seuraava äänestys on 6 v:n päästä, joten ehdimme arvioida miten nyt valittu toimii arvokartalla jossa seurataan: 

                                                                                           Oman edun tavoittelu
Rehellisyys
Tasapuolisuus
Oikeudenmukaisuus
Luotettavuus
Sääntöjen noudattaminen
Uskollisuus
Eettiset arvot
Moraalisäännöt
Auttamisen halu
Ylpeys
Kilpailunhalu
Kateus
Ahneus
Nautinnon halu
Armollisuus
Usko

Voittajan vankkurit taisivat päättää matkansa lauantaina 10.2 Narinkkatorille, missä kävin onnittelemassa Alexander Stubbia ja pyysin häntä nostamaan arvojohtajana esiin tarpeen  korjata Suomen rämettyneen  oikeuslaitoksen ja julkisen hallinnon tilaa. Varoitin myös siitä, että omat koirat purevat  salakavalasti ja säälimättä. Hänellä on siitä kyllä kokemusta. totuushan on myös se, että nuoret kokoomuslaiset naiset äänestivät Tarja Halosen  presidentiksi v.2000



Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?