Virkamiesfasismi ja valtiososialismi ovat tuhonneet oikeusvaltion ja markkinatalouden Suomesta?


 Kansainväliset ihmisoikeussopimukset, Suomen perustuslaki tai EU direktiivit ohitetaan kun suomalainen virkamiehistö kerää saalista hämärien konkurssijuristien, rahanpesijäkavereiden ja virkamiestovereiden kanssa. Alkaen 6.5.1992, jolloin ns. Koiviston konklaavi tuhosi riippumattoman oikeuslaitoksen Suomesta ja alkoi aikakausi, jolloin itsensä konkurssiin tuhonneet pankit ja niiden johtajat pelastettiin kaatamalla kymmenet tuhannet elinkeinonharjoittajat ja pienet yhtiöt konkursseihin. Viemällä heidän varansa ja liiketoimintansa pankeille, niiden valitsemille suosikeille ja virkamiesjengeille siirryttiin edelleen jatkuvaan yli varojen elämiseen, velkaantumiseen ja kansallisvarojen myymiseen ulkomaisille keinottelupiireille. Pankinjohtajat teurastivat säälittä kun valtiojohto lupasi kattaa luottotappiot valtion varoista. Miljonäärejä tehtailtiin, syyllisiä palkittiin ja syyttömiä rangaistiin, tuolloin alkoi monen poliitikon ja konkurssijuristin taivastie..

1990- luvulla poliitikot, ylin virkamiehistö ja keinottelijat tuhosivat sekä sinisen, punaisen että vihreän ideologian pääomat. Sosialidemokraattien teollisuus, kommunistien puolue, keskustalaisten pientilat ja kokoomuslaisten velkavipusijoitukset tuhoutuivat mutta ylin valtiojohto ja ylin virkamiehistö purjehtivat laman läpi varallisuuttaan ja valtaansa kasvattaen. Edut koituivat ylimystöpiireille, poliittisille ryhmittymille, virkamiehistölle ja ulkomaisille sijoittajille (joiden taustalla myös kotimaisia kähmijöitä?) myös veroparatiiseihin. Sama ilmiö jatkuu edelleen 2020 luvulla. Poliitikot jatkavat velaksi elämistä ja valtion omistusten myyntiä joka puhkesi kukoistukseen Jyrki Katainen/Jutta Urpilainen kaudella, sitä jatkoi Juha Sipilä/Petteri Orpo hallitus ja seuraavan laman varmisti sosialistihallitus Antti Rinne ja Sanna Marin tukenaan Katri Kulmuni ja Annika Saarikko. Tämän hetken hallitus Petteri Orpon ja Riikka Purran vetämänä perääntynee kun sinipunavihersosialistit sekä ay-liike ja elinkeinoelämän järjestöt yhdessä vaativat valtioneuvostoa neuvottelemaan työmarkkinoiden pysyttämisestä ennallaan 1920-luvun mallin asennossa vaikka maailma on muuttunut ympärillä aivan toisenlaiseksi. Järjestöjohtajien korkeat palkat, mittaamattomat edut olisivat vaarassa jos ahkerat ja rehelliset työläiset saisivat työpaikoilla itse esimiesten kanssa päättää, mikä on heille sopivin ja halutuin tapa tehdä työtä ja viettää vapaata kun oikeasti työtä on yhä harvemmille tarjolla ja se vähäkin markkinaehtoinen työ on Suomesta karkaamassa ulkomaille? Valtiojohdon ja ay-mafioiden kauhistelu nepalilaisten kokkien, thaimaalaisten marjanpoimijoiden, ghanalaisten prostituoitujen ansioista on falskia kun Suomessa ei ole edes minimipalkkaa eikä raskaaan maantieliikenteen rikollisuutta haluta valvoa suurimpien toimijoiden ajotoimistoista käsin?

Suomi on ajettu sadun Hölmöläksi mihin ei kaivata yhtään viisasta Mattia tai Maijaa, joka selkeällä järjellä ja rohkealla rehellisyydellä saisi osallistua keskusteluun siitä, voiko kansa ja valtio kehittyä paremmaksi ja kansalaisistaan huolta pitäväksi elämällä 20 vuotta paikallaan pysyen, nostamalla virkamiesten palkkoja enemmän kuin aineellista tuotantoa tekevien ja vientiä palvelevien työntekijöiden sekä hidastamalla ja heikentämällä kaikkea valtion ja kuntien tuottamien palvelujen saatavuutta vaikka veroaste ja palvelujen hinnat koko ajan nousevat?

Pahin epäkohta on että  oikeuslaitos ei toimi, lait eivät ole samat kaikille, hallinnon korruptio ja virkamiesten rikollinen vallankäyttö ei joudu edes tutkintaan kun ylin valtiojohto, kansanedustajat ja ns. oikeudevalvonta eivät halua myöntää, että poliisi, verohallinto, syyttäjälaitos, ulosotto ja muut virkakunnat jotka ovat tahallaan, harkitusti ja virkavastuulla osallistuneet lakien vastaisiin tekoihin ovat tuhonneet rehellistä elinkeinotoimintaa, aiheuttaneet tarpeettomia oikeudenkäyntejä sekä hävittyään perättömään rikosilmoitukseen perustuvan käräjöinnin, silti kieltäytyvät noudattamasta käräjäoikeuden tuomiota. Verohallinto, Poliisi, Syyttäjälaitos Ulosotto ja ns. oikeudenvalvojat eivät halua myöntää, että poliisimies Hans Pirttilä jengeineen, verotarkastaja Jukka Raatikainen tovereineen, syyttäjä Sari Aho virheisiin ja keksittyihin väitteisiin perustuvine syytteineen rikkoivat ihmisoikeuksia, Suomen perustuslakia, Rikoslakia, Hallintolakia, Verotusta koskevia lakeja, Osakeyhtiölakia ja monia muita lakeja, asetuksia, säädöksiä sekä virkamiesten työohjeita? Kymmenet tuhannet ihmiset ja yhtiöt kärsivät samasta lakien mukaisen oikeuden puutteesta, kyse ei ole yksittäistapauksista vaan systeemivirheestä jota ylin valtiojohto suojelee ja virkamiehistö hyödyntää?

Miksi on olemassa Valtioneuvoston Oikeuskanslerin virasto, Eduskunnan oikeusasiamiehen virasto, Valtakunnan syyttäjän virasto, Valtion talouden tarkastusvirasto, Korkein hallinto-oikeus, Poliisihallitus, Keskusrikospoliisi, Verohallinto, Valtakunnan voudin virasto kun ainutkaan noissa virastoissa korkeaa palkkaa verovaroista nostava pääjohtaja, johtaja, tutkija, syyttäjä, tuomari tai muu virkamies ei ole 12 vuoden aikana halunnut noudattaa perustuslakia sen osalta, että kaikki ovat yhdenvertaisia lain edessä ja että jokaiselle on taattava oikeudenmukainen oikeudenkäynti?

Tämän blogin sivuilla esitetään keväästä 2011 alkanut lakeja rikkova virkamiesprosessi jonka aloitti Jukka Raatikainen, Verohallinto, mukaan kytkeytyi viimeistään 12.10.2011 Hans Pirttilä, Vantaan poliisi ja pari viikkoa myöhemmin Vantaan syyttäjä Sari Aho. Mikään viranomainen ei myönnä tehneensä mitään väärää, voitte arvioida uskotteko noita väitteitä viattomuudesta kun luette Valtiokonttorille esitetyn vastineen virkamiesten keksittyihin tarinoihin:


https://www.dropbox.com/scl/fi/zqg3gn0ataoqhybgd92yi/20230322-kuuleminen-Virtaset-ym-Valtiokonttori-f.pdf?rlkey=m04obj184m9sp8iiewxs7et2t&dl=0


Virtasen perheen taistelu ihmisoikeuksien, elinkeinovapauden puolesta jatkuu. Taistelu on maksanut pelkästään kustannuksina ja laillisen kuljetusliiketoiminnan käynnissä pitämisestä 3 miljoonaa euroa.

MIKÄÄN RAHA EI KORVAA SITÄ KAUHUA, PELKOA, IHMISARVON MENETYSTÄ JOTA PERHEEMME ON KOKENUT KUN AINUTKAAN VALTIOJOHDON EDUSTAJA, KANSANEDUSTAJA, OIKEUSKANSLERI, EDUSKUNNAN OIKEUSASIAMIES, VALTAKUNNAN SYYTTÄJÄ, KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PRESIDENTTI EI OLE HALUNNUT ESITTÄÄ KYSYMYSTÄ MIKSI LAKIEN VASTAISTA VEROTUSTA EI KORJATA, VÄÄRIÄ PÄÄTÖKSIÄ PURETA.

Tietysti rikollisesti epäilyjen mukaan toimineet yksittäiset verotarkastajat ja asianvalvojat, poliisit, syyttäjä, Eläketurvakeskuksen virkailija, ulosottajat, konkurssijuristit hämärine avustajineen ja kirjanpitäjineen edustavat jengejä jotka ovat tottuneet tekemään mitä haluavat eikä laki heitä koske. Ammattikuntamafia yleensä ja sisäpiiriporukat erityisesti varmistavat etteivät rehelliset virkamiehet uskalla paljastaa virkamiesrikoksia, kunniamerkit ja ylennykset jaetaan usein pahimmille väärintekijöille?



On iljettävää, että poliisin suurinta kunniaa edustaa omien ja virkatovereiden rikollisen toiminnan salaaminen ja suojelu? Verotarkastajilla kauna, kateus ja pahansuopuus lienee jo rekrytointivaiheessa vaadittu ominaisuus joka varmistaa virkapalkan ilman muita vaatimuksia? Samat ominaisuudet auttavat ehkä myös ulosottoon ja syyttäjälaitokseen pääsemistä ja hallinto-oikeuksissa taas kyky ohittaa tosiasiat, todisteet ja käräjäoikeuden tuomiot silottavat tietä kohti presidentin asemaa?

Kaikkiaan lakien vastaisen virkamiestoiminnan aiheuttamat kustannukset, menetykset ja vahingot nousevat korkøineen perheemme osalta yli 20 miljoonaan euroon!  Kansantaloudessa korruptio aiheuttaa vuodessa ehkä 10 miljardin menetykset? Aiheutuuko ns. oikeudenvalvonnan haluttomuus myöntää virkamiesten monia virheitä siitä, että lain mukaiset korvaukset olisi maksettava?  Perustuuko ns. oikeudenvalvonta siihen, että jokainen viranomaistaho ohittaa, vanhentaa kaikki tutkintapyynnöt joita rehelliset kansalaiset ja yhtiöt esittävät ja kun mitään viranomaisrikoksia ei käsitellä niin Suomi on oikeusvaltio eikä siellä ole korruptiota eikä virkamiesrikollisuutta? 

Jospa seuraava presidentti olisi rohkea ja rehellinen, uskaltaisi nostaa julkiseen keskusteluun Suomea hallitsevan korruption ja vallan väärinkäytön?  Tarja Halonen ja Sauli Niinistö ovat horjumatta jatkaneet Mauno Koiviston 6.5.1992 aloittamalla linjalla, virkamies on aina oikeassa, erityisesti puolustaessaan pankkeja ja valtiota rehellisiä kansalaisia vastaan? Jutta Urpilainen ei halunnut 2012-2013 vaatia Verohallintoa noudattamaan lakia Antiokia Oy:n ja Keijo Virtasen veroriidassa mutta jospa hän mahdollisesti menestyessään tammikuu  2024 vaalissa rohkaistuisi ja avaisi julkisen keskustelun julkisesta korruptiosta, poliisien, verovirkailijoiden, konkurssijuristien ja hämärämiesten rahan pesemisestä? 

Kuva Hakaniemen torilla 3.12.2023, Jutta Urpilainen ja Keijo Virtanen, Arvaatte mitä pyysin?



Mutta ei halunnut myöskään Alexander Stubb pääministerinäkään virkamiesrikollisuutta tutkintaan, entä jos hänestä tulisi presidentti? Kysytty on kyllä monta kertaa?


Kansalla on suuria odotuksia perussuomalaisiin  ministereihin kohdistuen. Valtiovarainministeri Riikka Purra voi pyytää ministeriönsä kontrolleria asettamaan tutkinnan Verohallinnon rikolliseksi epäiltyä toimintaa koskien asiassa VETAUVT2012T323 ja lukuisten virheiden ja vääristelyjen tultua todetuiksi Verohallinnon pitää korjata virheet ja palauttaa lakien vastaisesti määrätyt ja perityt verot korkoineen.

   

Oikeusministeri Leena Meri voi halutessaan asettaa syyttäjä Sari Ahon kokonaistoiminnan tarkastukseen, jolloin selviää, että totuuden vastaisten, virheellisten ja keinotekoisten poliisitarinoiden ja vääristeltyjen verotusväittämien kopioiminen perättömiksi syytteiksi ei ehkä vastaa syyttäjältä vaadittavaa huolellisuutta?Mutta juristi ei usko, että suuri joukko juristeista rikkoo tahallaan lakeja, toimii sitten konkurssijuristina, verohallinnossa, poliisissa tai oikeuslaitoksessa? 

Poliisien lakien vastaisia toimia koskevaa tutkimusta odottaisi poliisin koulutuksen saaneelta ministeri Mari Rantaselta, hänen lähellään sisäministeriössä toimii poliisitarkastaja Juha Tuovinen joka toimi Vantaalla 2011 alkaen poliisi Hans Pirttilän esimiehenä Tuovinen on jäävi asian selvittäjänä mutta häntä voisi kuulustella siitä, mitä 2010 syksyllä tapahtui kun hänen vastuullaan Hans Pirttilän jengi tuhosi Seppo Virran ja Lauri Telajoen yhtiöt ja takavarikoi kuljetustilitykset konkurssijuristi Pertti Ylikrakan hoitoon?Telajoki oli rikostutkinnan kohteena asiassa 14/111953 ja Helsingin käräjäoikeus tuomitsi ja hovioikeus vahvisti hänet vastuuhenkilöksi asioissa, joista Keijo Virtasta kuitenkin Juha Tuovisen ja Hans Pirttilän jengin toimesta syytettiin? 

Apua pyysin puhemies Jussi Halla-aholta Tikkurilan uudella torilla kampanja-avauksessa, jospa hän olisi rohkea ja rehellinen jo puhemiehenä?




Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?