Virkamiehet keräävät saalista rikoksilla!

 Alkaen Mauno Koiviston 6.5.1992 pidetyssä kokouksessa vahvistetusta päätöksestä. että kaikissa oikeuskäsittelyissä valtion, vakuutuslaitosten ja pankkien etu on asetettava etusijalle vaikka tosiasiat ja todisteet muuta osoittaisivat, sekä myöhemmin Sauli Niinistön, Markku Hirvosen ja muutaman verotarkastajan ja poliisin ideoima ”harmaan talouden metsästys” ilman erityistä budjettiperustaa, organisaatiota, vaikuttavuusarviointia ja työohjeita sekä valvontaa  asetettujen ”kommandoiskuryhmien” toiminnasta 1990 luvun lopulla alkanut virkamiesmielivalta on tuhonnut jopa kymmeniä tuhansia yhtiöitä, tuhonnut ehkä miljoonan ihmisen elämän ja kerännyt miljardien varallisuudet valtiososialistiselle järjestelmälle ja satoja miljoonia virkamiehille, heidän lähipiireilleen sekä apuna toimineille konkurssijuristeille, kirjanpitäjille ja rahanpesussa avustaneille bulvaaneille.

Toistaiseksi ainutkaan ns. oikeudenvalvontayksikkö tai virkamies ei ole halunnut näitä asioita tutkia?


https://www.dropbox.com/scl/fi/lazsfrl8m1j6su1s6fdo6/2023-valtiopetosantiokiarel3.1.pdf?rlkey=vdly6zwzejlgosqvdvpne1lzy&dl=0


EU on asettanut harmaan talouden torjuntaan ryhmän, jossa suomalaisessa politiikassa ansioitunut euroedustaja Eero Heinäluoma on johtava vaikuttaja. Häneltä on pyydetty apua ja tukea jotta lakien vastainen  verotus ja lakien vastaiset virkamiestoimet tutkittaisi ja takavarikoidut varat palautettaisi sekä 12 v oikeustaistelun kustannukset korvattaisi ja vahingonkorvaukset maksettaisi lain mukaan.




EU:n tilintarkastuskomissioon nimitetty Petri Sarvamaa on vuosien ajan seurannut perheeseemme ja elinkeinotoimintaamme kohdistettua harmaan talouden ajojahtia viestien ja tuomioistuinten päätösten kautta. Ehdotin hänelle, että nostaisimme tapauksen malliesimerkiksi EU:n tilintarkastusprosessien kehittämisessä siitä, miten ihmisoikeuksia, perustuslakia ja muita lakeja sekä EU-direktiivejä rikkovat pikkuvirkamiehet pystyvät voimansa mafiamaisesti yhdistämällä ja vaikenemista ja ohittamista käyttäen tuhoamaan rehellisten ihmisten ja lakien mukaan toimivien yhtiöiden elinkeinotoiminnan ja siirtämään varat rikollisten käyttöön konkurssijuristien, rahanpesijöitten ja kirjanpitäjien verkostoihin.

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen kanssa ihmettelin miten Suomen korruptoituneen julkisen hallinnon tila rämettyneine verohallintoineen ja oikeuslaitoksineen on onnistuttu pitämään salassa EU:n piirissä. Kysyin myös raskaan maantieliikenteen valvonnan kehittämisestä ja vinjettimaksuista mutta nämä  asiat lienevät jätetty taka-alalle Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamien kiireellisempinä pidettyjen asioiden vuoksi.












Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?