Petteri Orpo 1. hallitukselle, Eduskunnan oikeusasiamiehelle ja valtioneuvoston oikeuskanslerille

 Uudistamme jälleen pyyntömme siitä, että pian 14 vuotta kestäneen poliisin, verohallinnon, syyttäjälaitoksen ja ulosttolaitoksen epäillysti törkeän tahallisesti suoritettu "harmaan talouden viranomaisyhteistyön tehostettu kommandoisku" jonka avulla, ihmisoikeuksia, Suomen perustuslakia, osakeyhtiölakia, kirjanpitolakia, verotusmenettelylakia, esitutkintalakia, verotarkastusohjeita, syyttäjän työsääntöjä ja ohjeita sekä useita muita lakeja, pakottavia EU-asetuksia ja toteutettavaksi velvoittavia EU-direktiivejä.  

Liitämme tiedoksi OTT,professori Outi Korhosen lausuman viranomaisten tehtävistä, julkisen vallan käytöstä ja oikeusvaltiosta. Lausuma kertaa sen, mitä on lokakuusta 2012 alkaen esitetty perheemme ja yhtiöidemme  puolesta syyttäjälle, poliisille, verohallinnolle, ulosotolle sekä jatkuen hallinto-oikeuksille, ns. oikeudenvalvojille kaikissa Suomessa laillisuusvalvonnasta vastaaville orgaaneille:

 

Ursula von der Leyenin toinen EU.komissio saanee hyväksynnän viimeistään marraskuun kuluessa. Komission demokratian kehittämisen vastuu näyttäisi kuuluvan Suomen eudustajalle Henna Virkkuselle, jolle asiamme on varsin tuttu ja tiedossa Jämsän torilta 2015 alkaen ja aina uudistettuna kun jotain uutta ilmenee. Virkkunen on erinomainen esittelijä siitä, miten Suomea hallitseva viranomaiskorruptio ja virkavallan väärinkäyttö toimii käytännössä. Jospa von der Leyen ja Metsola yhdessä antavat apua Virkkuselle sekä kohdistavat mys oikeusvaltiota valvovien EU-viranomaisten huomion Suomeen, jotta saamme apua oikeuslaitoksen ja lakeja rikkovan viranomaistoiminnan  korjaamiseen?





https://virtasenperheenoikeustaistelu.blogspot.com/2021/11/katselin-11.html


https://virtasenperheenoikeustaistelu.blogspot.com/2024/06/kansliapaallikko-juha-majasen-esitettya.html



Comments

Popular posts from this blog

Valtiovarainministeriltä odotetaan kirjallista ja perusteltua lausuntoa Verohallinnon virheellisten ja lakia rikkovien perättömän muistion, aiheettoman rikosilmoituksen, lakeja rikkoen laaditun verotarkastuksen sekä lakeja rikkoen kirjoitettujen verotuspäätösten osalta.

Verotarkastajan joulutoivotus