Taistelumme raskaista, törkeistä, tahallisista ja jatketuista korruptioon ja virkavallan väärinkäyttöön epäilyjen mukaan liittyvistä rikkomuksista epäiltyjä virkamiehiä vastaan jatkuu.
Samassa yhteydessä käytämme hieman varoja muistuttaaksemme Suomen raskaan maantieliikenteen laittomuuksista, joiden ydin on yrittäjiin ja kuljettajiin kohdistuva rikollisuus monessa muodossa.
Liitteenä on mainoksia joita julkaistaan joululiikenteeseen muistuttamaan kaikkia julkisen hallinnon orgaaneja, poliisia, verohallintoa, oikeuslaitosta ja tietysti myös ylintä eliittiä ja kansanedustajia siitä, että vaikka lait, asetukset, säädökset ja työohjeet ovat miten hyvät, jatkaa rikollinen musta liikenne voittojen keräämistä kun valvontaa ei ole eikä sitä edes haluta?
 


     
 


Tarkastetun  kirjanpidon, jätettyjen kausiveroilmoitusten  tai varsinaisen veroilmoituksen  vahvistetut tiedot tai mitkään muutkaan verohallinnolle annetut selvitykset, tositteet tai asiantuntijalausunnot eivät ole vaikuttaneet verohallinnon toimintaan lainkaan ja poliisi on toiminut verottajan nöyränä käsikassarana hakien kotimme takavarikkoon, esittäen mielikuvituksellisia väitteitä tarinoidensa tueksi. Jos Suomessa työsuhde syntyy siitä, että joku varastaa tai saa käyttönsä ns. mainospipon kuten poliisi pirttilä väittää, niin arvelen että myös Teillä, arvoisat päättäjät Arkadianmäellä, poliisijohdossa, verohallinnon johdossa ja myöös ns. oikeudenvalvonnassa on useita työnantajia jotka eivät tiedä velvollisuudestaan maksaa Teille palkkaa ja palkkojen sivukuluja vakuutusyhtiöille!

 Epäilty virkamiesten laittomuusprosessi alkoi kesäkuussa 2011 ja jatkuu edelleen, joten "oikeusvaltiossa" kansalainen saa olla tyytyväinen, kun  viranomaiset eivät vielä ensimmäisen 10-vuoden kuluessa ole järjestäneet likvidaatiota ja lopullista tuhoa, kun  kansalainen on uskaltanut pyytää lakien mukaista suojaa ja oikeuksiensa puolustamista sekä lakien mukaista oikeutta myös virkamiehille.

Pääministerin pikkujoulujuhlissa olisi ehkä mahdollista kuulla karaoke-esityksiä laillisen  maantieliikenteen puolesta:

https://soundcloud.com/keijo-virtanen/antiokian-laulu-cd




 

Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?