Poliisi keksii rikoksia ja rakentaa todisteet jotta kuvitelmat voisi todistaa oikeiksi. 

Toiminta täyttää yleisen käsityksen mukaan useita rikollisen toiminnan merkkejä, mutta Suomea hallitseva rakenteellinen korruptio ja rikollinen virkavallan väärinkäyttö suojelee myös rikollisia virkamiehiä kaikkien hallinnon sektorien voimin, tasavallan huipulta naapuritoimiston ovenvartijaan saakka?

https://drive.google.com/file/d/1T1spDA22WOkTZYvm7mN0uBsyQZcp98yq/view

Poliisi kertoo videolla, että rikosepäily alkoi jossain yöllisen varastoratsian yhteydessä, yli vuotta myöhemmin poliisi käyttää kommandoiskussa perusteena verohallinnon tekemää rikosilmoitusta jonka jälkeen poliisi suoritti salassa televalvontaa, pankkitilien seuraamista sekä fyysistä kotimme valvontaa.

Aamulla 7.44, maaliskuun 27 päivänä v. 2012 luotiliivein ja raskain asein varustautunut kommandojengi sitten valtasi kotimme, vangitsi perheen ja alkoi loputon perättömien syytösten esittäminen, herjaavat väittämät ja kaikkien syyttömyyden puolesta esitettyjen todisteiden, lausumien ja todistajien kertomusten ohittaminen, koska poliisi oli päättänyt, että olivat vanginneet suuren mafiapäällikön ja että yhtiöitä oli perustettu vain välttämään veroja ja riistämään autonkuljettajia.








YLE A-studion rikostoimittajan auttamana poliisi halusi vielä keväällä 2013 terävöittää perättömiä tutkimuksiaan esittämällä keksimiensä kuvitelmien mukaisen uutisoinnin kaikkiin kotimaisiin medioihin sekä ulkomaille. Epäiltyjen, jotka eivät vielä olleet edes jättäneet pyydettyjä loppulausumia poliisin perättömiin syytteisiin, ei sallittu osallistua ohjelmaan joten on turha puhua YLE-uutisoinnin rehellisyydestä ja puolueettomuudesta. Myös se, että toimittaja Päivi Happonen on aikaisemmin tuomittu samankaltaisesta rikollisesta uutistoiminnasta, korostaa virkamieshallinnon ja YLE:n epäilyttävästä yhteistyöstä?

https://mvlehti.net/2016/01/13/valtamedian-rikokset-osa-1/


Rakenteellisen korruption ketju eteni sitten syyttäjälaitoksen ja Eläketurvakeskuksen virkamiehiin, jotka valitsivat puolensa poliisin keksimien ja verovirkailijoiden vääristelemien kuvitelmien perusteella.

Lakien mukaan tehty, tarkastettu kirjanpito, aina ajallaan jätetyt kausiveroilmoitukset, maksetut verot, esitetyt kuitit, tositteet ja todistajan lausunnot ohitettiin, kun virkamiesjengit tavoittelivat saalista porukoilleen ja kavereilleen! 




Comments

Popular posts from this blog

Verotarkastajan joulutoivotus

12 vuotta raskaista, törkeistä ja tahallisista virkavallan väärinkäyttämisistä epäiltyjen virkamiesten jahdin kohteena ei johda edes virkamiesrikosten tutkintaan?